Cantine Vedova

Italiaanse wijnen van Wijnhuis Cantine Vedova

Lees meer over de regio Veneto

Midden in Veneto, in het centrum van Treviso ligt het wijnhuis Cantina Vedova. Het gebied staat bekend om zijn mousserende Prosecco wijnen. Toewijding aan ambacht en liefde voor het land hebben de Vedova familie een van de grootste en beroemde wijnhuizen van Valdobbiadene gemaakt. Het familiebedrijf begon in de jaren vijftig van de vorige eeuw. Sindsdien heeft men ruime ervaring opgedaan in de wijngaarden plus het produceren van stille en mousserende wijnen. Door de combinatie van traditie met moderne technologieën streeft men naar de beste kwaliteit. De kwaliteit van de Cantine Vedova wijnen is dit jaar bekroond met het “Certificaat van verdienste” op Vinitaly, een internationale wijnbeurs die elk jaar plaats vindt in Verona. Het certificaat erkent de passie die de familie Vedova investeert in het land en de wijnen van één van de belangrijkste wijnhuizen in de Valdobbiadene.

Naast de Vedova wijnen worden er ook wijn geproduceerd onder het Casa dei Faveri label. Gebotteld in elegante en stijlvolle flessen worden deze wijnen bijzonder hoog gewaardeerd door kenners van Italiaanse mousserende wijn.

De familie beschikt tevens over een boerderij waar men kan verblijven. De Vedova lodge is beschikbaar voor romantische diners, vergaderingen of feesten. Naast het proeven van heerlijke wijnen kunt u genieten van de typisch Venetiaanse keuken en andere producten van de familie Vedova, waaronder eigen gemaakte worstjes en jam.

Vedova Lodge website

ENKELE SMAAKVOLLE WIJNEN VAN WIJNHUIS CANTINE VEDOVA
Bekijk alle wijnen van wijnhuis Cantine Vedova