Wijnpakket van Noord naar Zuid-Italië in geschenkverpakking

 59,50

Speciaal voor dit najaar hebben we een aantrekkelijk geprijsd wijnpakket samengesteld uit ons assortiment.
3 met zorg geselecteerde wijnen van Noord naar Zuid Italië voor een zeer aantrekkelijk prijs van 
€59,50 inclusief geschenkverpakking 

1 fles Pierpaolo Chardonnay Soris 2015 
De vergisting vindt plaats op eikenhouten vaten. Vervolgens wordt de wijn 11 maanden op zijn eigen gist bewaard.
De droesem wordt wekelijks omgeroerd (battonage) en dit geeft extra smaak aan de wijn. Na de botteling rust de wijn nog 8 maanden in de fles.
Aroma van rijp exotisch fruit en een hint vanille. Mondvullende smaak met mineraliteit en een lange afdronk.

1 fles Santa Margherita Valdobbiadene Superiore di Cartizze 
Aan de top van de kwaliteitspiramide bevindt zich Prosecco DOCG met de extra kwalificatie ‘Rive’. Een Rive binnen het Valdobbiadene gebied is een wijngaard op een zeer steile heuvel waar de druiven zich optimaal kunnen ontwikkelen. Cartizze zou je de oudste Rive binnen Prosecco kunnen noemen. Een Prosecco ‘Superiore di Cartizze’ mag alleen afkomstig zijn van dit kleine subgebied vlakbij Valdobbiadene. Dit historische gebied van slechts 100 hectare is de plek waar de allerbeste Prosecco’s vandaan komen.

1 fles Donnafugata Sherazade Nero d’Avola 2016
Sherazade is een fascinerende vrouw, beschermster in de befaamde Oosterse duizend-en-één-nacht sprookjes. Het mediterrane etiket is in de herkenbare Donnafugata stijl gemaakt. Deze fantastische wijn wordt gemaakt van nero d’Avola druiven die in september handmatig worden geplukt. Vervolgens worden zij zacht geperst en vindt vergisting van de druiven samen met de schil plaats in stalen tanks. Een een rijk aroma van bessen, kersen en pruimen. In de mond is de wijn zacht en mooi van structuur met een heerlijke licht pittige afdronk.

BESTEL DIRECT deze selectie prachtige wijnen, nu voor €59,50/strong>