Aanbieding

Bocelli wijnpakket

 79,50  72,00

Speciaal voor dit najaar hebben we een aantrekkelijk geprijsd wijnpakket samengesteld uit ons assortiment Bocelli wijnen.
3 met zorg geselecteerde Bocelli wijnen voor een zeer aantrekkelijk prijs van €72,00 inclusief geschenkverpakking

2 flessen Bocelli Vermentino
Geproduceerd van Vermentino druiven die zich zeer thuis voelen in de wijngaarden langs de noordoostelijke kust van Italië. Koel gefermenteerd om zo veel mogelijk aromatische karakter te behouden. De wijn wordt jong gebotteld  om zijn frisheid te behouden. Licht,strogeel met gouden tinten en een aroma van bloemen, meloen en citrus. Heerlijk verfrissend!
2 flessen Bocelli Sangiovese
Een heerlijke wijn gemaakt van het edele druivenras Sangiovese gecombineerd met de passie en expertise van de familie Bocelli. Door een  lange traditie genaamd “Governo all Toscana ” wordt een klein percentage van de druiven ingedroogd wat een prachtige concentratie en aroma aan de wijn geeft. De druiven worden met de hand geoogst in Morellino en verblijven 4 maanden op Frans eikenhouten vaten. Het geeft de wijn een heerlijk rijp en rokerig aroma van chocolade,kersen en kruidigheid.
2 flessen Tenor Red
in het glooiende platteland in de buurt van Pisa staat een bijzonder openlucht amfitheater, bekend als de theater van de stilte “teatro del silenzio”. 364 dagen per jaar is hier een ongerepte stilte met alleen de geluiden van de natuur. Maar elke zomer wordt deze stilte één dag verbroken door een concert van tenor Andrea Bocelli. Met vrienden uit de hele wereld viert hij het leven en de komende oogst. Tenor Red is een eerbetoon van de familie Bocelli aan deze bijzondere tijd: Een Super Tuscan  gemaakt  van Cabernet Sauvignon, Merlot en Sangiovese.

BESTEL DIRECT deze selectie prachtige wijnen van Bocelli, nu voor €72,00 inclusief geschenkverpakking